|HOME |Dragoste |Inedit |Talismane |Cabinet |Ritualuri |Cheia Visurilor |Yoga |Credinte |Magic Shop |Contact
Ritual-Rugaciune impotriva blestemelor si farmecelor- Postul Negru arma secreta. Rugaciune pentru o solutie miraculoasa

Ritual-Rugaciune impotriva blestemelor si farmecelor- Postul Negru arma secreta


Postul negru de 6 saptamani este arma secreta impotriva blestemelor, farmecelor, facaturilor.


Se stie ca nu toata lumea il poate finaliza avand in vedre ca este destul de greu de tinut, prin faptul ca sunt interzise celelalte alimente cu exceptia piinii si apei.


Cu toate acestea daca in primele saptamani slabeste corpul, un astfel de post purifica  spiritul si trupul , intareste sufletul.


Este foarte important ca pentru practicant sa fie perfect sanatos.


Se incepe intr-o zi de miercuri sau vineri. In fiecare miercuri dimineata se framanta 1 kg de faina cu putina sare si apa, facandu-se un aluat simplu.Din aluat se face o singura paine, care se va rupe in 7 bucati.Se  mananca o bucata de paine pe zi, fara altceva. De baut se bea doar agheasma,in orice cantitate, fara alte lichide. Toata  ziua, de dimineata pana seara , la culcare, se spun rugaciuni pentru rezolvarea problemei respective. Postul se tine cel mult o data pe an.


Atentie!


1.Nu cereti ceva rau de la o rugaciune sau un ritual, pentru ca totul se va intoarce impotriva Dumneavoastra.


2.Nu cereti distrugerea  dusmanilor , ci imblanzirea lor , spovedirea lor.Dumnezeu ii iubeste pe toti la fel si le da tuturor o a doua sansa. Deci nu cereti pedepsirea , ci indreptarea vinovatului.


3.Nu aveti voie sa vorbiti cu nimeni despre practicarea vre-unui ritual.


4.Gandurile rele si invidia celorlalti pot afecta bunul mers al lucrurilor. In Vechiul Testament instigarea la invidie este chiar un pacat. Veti avea surpriza ca ceva care trebuia sa se intample nu s-a mai intamplat, sau efectul e mai mic decat cel scontat. Si in Scriptura si in alte texte de specialitate se spune ca, in afara celor pe care ii vedeti si le spuneti, mai sunt si altii pe care nu-I vedeti, dar care aud tot ceea ce trece prin gura voastra.

 


Rugaciune pentru momente de cumpana, pentru o solutie buna.


Prea iubita si prea sfanta Marie, tu care desfaci necazurile tuturir celor ce alearga dinaintea ta, asculta si rugaciunea mea.Maicuta , ma sufoca necazul (>>>>) se spune dorinta


Intinde mainile tale cele prea sfinte si dezleaga de la mine acest necaz, ca sa nu mai fiu nefericit (a) si sa nu mai sufar.


Destul ai suferit tu pierderea Fiului tau cel iubit. Cu puterea ta ridica de la mine aceasta suferinta si usireaza-mi viata. In miinile tale imi incredintez Fecioara, durerea mea si la tine alerg ca sa culeg mangaiere, o , Maica a Mantuitorului nostru.

Ai mila de mine si nu mai lasa sufletul meu sa fie apasat de povara necazului, ci cu bunatatea ta ridica acest necaz si despovareaza-mi suufletul. Elibereaza-ma de amaraciunea , de mania si de toata ura pe care aceasta problema le-a nascut in mine.Si cu blandetea ta ajuta-jma sa trec peste tot si sa-mi vad de viata mai departe, in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

Design & Creation:© escapade.ro 2001-2016