|HOME |Dragoste |Inedit |Talismane |Cabinet |Ritualuri |Cheia Visurilor |Yoga |Credinte |Magic Shop |Contact
Ghicit In Tarot ON LINE - gratis.Carti de tarot. Ghicit in carti.Tarot Egyptean.Taron Tiganesc.

Intodeauna serviciile noastre au fost gratuite. Datorita rauvoitorilor suntem nevoiti sa folosim un alt server, mai performant si mai scump pentru a fi la inaltimea cererilor Dumneavoastra,  care , recunoastem, ne coplesesc. Acesta este motivul pentru care implementam sistemul sms  , pentru a fi siguri ca cei ce ne-au scris sunt intr-adevar interesati de raspunsurile noastre si daca intr-adevar si-au scris adresa de email corect. Caci nu de multe ori s-a intamplat ca din 50 de solicitari, 30 sa aiba adresa omisa sau scrisa gresit. Asa ca va rugam sa verificati daca ati scris bine adresa.


Colaboratorii nostri, raspunzand solicitarilor care aveau datele gtesite sau incomplete medumii si clarvazatorii, si-au epuizat degeaba energia si fortele , cand puteau sa o foloseasca pentru alte emailuri care intr-adevar aveau nevoie de o solutie urgenta.

Ghicit Tarot0

Targetul Escapade este de a ne face viata mai buna, sa dam o mana de ajutor .Noi nu va dam pestele , noi va invatam sa pescuiti  cum ar spune un vechi proverb contemporan lui Moise ( Moshe, Musa).


Cartile noastre de Tarot sunt ceva mai speciale.Folosim Tarotul Tiganesc fiind mult mai apropiat de problemele societatii actuale.

Cartile,de Tarot  ca si harul sunt  mostenite de la o strabunica. Dupa cum bine stiti acest har, aceasta arta daca o putem numi asa se "fura" pentru a avea "leac " sau in limbaj modern pentru ca rezultatul sa fie 1 nu 0.

Bineinteles , tinand cont de faptul ca destinul se poate modifica, lucru sustinut si de descoperirile tehnologice, cele din domeniul medicinei si geneticii acum aveti o oportunitate sa vedeti inainte ce ar putea urma si sa urmati acea cale sau nu. Totusi  predictia in Tarot nu e 100% exacta, dat fiind modul neconventional si anume, virtual . 


Daca doriti o predictie in Tarot, va trebui , ca inainte sa completati formularul sa va relaxati, sa va goliti mintea de ganduri  pentru cateva minute , dupa care sa va ganditi la problema Dumneavoastra sau la ceea ce ati dori sa aflati.


Imaginati-va ca dintr-un pachet de carti alegeti 6 , si incercati sa mi le trimiteti lipindu-le cu fata de monitor. Ideal ar fi ca atunci cand doriti sa va deschid cartile sa va ganditi si Dumneavoastra la nelamuririle sau suspiciunile  ce va framanta si sa imi comunicati ziua si ora.


Completati  formularul de la contact . Inainte de a trimite cererea nu uitati sa specifici  data si ora cand va veti concentra. (puteti  mentiona si problema care va framanta -daca exista). Raspunsul il veti primi pe email in maxim  4 saptamani.Cererile platite au intaietate. Daca doriti un raspuns mai urgent aveti posibilitatea  serviciului de la aceasta pagina :detalii>>> Va recomandam URBAMISTIC!


gratuit pentru comenzile din sectiunea SHOP , veti primi o divinatie a celor 4 Elemente , care va poate ajuta in decizii dupa ce veti achizitiona produsele Tot ce va rog atunci cand formulati solicitarea e sa va concentrati si sa va imaginati ca innumarati 42 de bete de chibrit , dupa care dati send. detalii>>>Design & Creation:© escapade.ro 2001-2016