|HOME |Dragoste |Inedit |Talismane |Cabinet |Ritualuri |Cheia Visurilor |Yoga |Credinte |Magic Shop |Contact
Pentru Indepartarea Blestemelor.Cum sa dezlegi un blestem.

O Vraja pentru Indepartarea Blestemelor


In urma solicitarilor  referitoare la  o solutie pentru desfacerea de blestemelor, raului, situatiilor nejustificate din viata unor, ghinionului prelungit, simptome bizare( in pofida analizelor medicale bune),  echipa Escapade s-a mobilizat ,  a cautat si gasit solutia dupa o analiza a emailurilor primite , un dialog cu cititorii si un indelungat studiu.


 


Prima Solutie:


 


Mai intai trebuie sa te asiguri ca vei pastra discretia si ca nu vei impartasi experienta cu nimeni, adica nu te va vedea nimeni si nici nu vei povesti despre acest ritual.


Aprinde 3 lumanari: una verede, una roz, una neagra.


Ia un vas plin cu apa si pune in el 3 picaturi de vopsea verde. Plimba vasul deasupra fiecarei lumanari si apleaca-l usor, permitand fiecareia sa se stinga, spunand:Juina Shelt Fonsed, de fiecare data.


Trebuie sa faci toate acestea foarte incet, inchipuindu-ti cum vraja iti paraseste trupul, cum in curand vei avea foarte mult noroc, iar persoana de la care a plecat blestemul va fi foarte nefericita.


A doua Solutie-Cum sa dezlegi un blestem


 


Daca ai fost blestemat sau cineva ti-a facut vraji, incantatii, farmece, ritualuri nu prea ortodoxe  in biserica, sau poate nu stii cine a facut asta, acum ai posibilitatea sa ti se releve adevarul.


Un mod foarte obisnuit de a blestema (vraji, fermeca etc)pe cineva este presararea unor pudre sau uleiuri “speciale” pe pragul usii sale, sau pe hainele sale.


O alta metoda este obtinera unui lucru ce apartine acelei persoane si inchiderea acestuia intr-un recipient ( sticla , cutie etc) plina cu radacini, cuie, ace,etc. Acest tip de blestem se utilizeaza pentru a controla sau domina pe cineva pentru razbunare, pentru a ii distruge viata afectiva sau profesionala, sau din simpla cauza ca persoana care farmeca se simte mult inferioara sau simte ca i s-a facut o nedreptate.


Daca ai avut ghinion pentru o perioada foarte lunga de timp, sau suferi de o “boala” mai ciudata, sau iti simti sitemul imunitar mai slabit , dar nu ai dusmani cunoscuti, sau nimeni nu a recunoscut deschis ca este impotriva ta, cauta in jurul casei ( in interiorul apartamentului/ casei) orice obiect mai ciudat sau care nu si-ar avea ‘’locatia” acolo. Daca gasesti astfel de obiecte arunca-le pe o apa curgatoare.


Daca nu gasesti nimic, se poate ca ai fost vrajit (fermecat etc) prin aruncarea unor mizerii pe papuci sau pe mancarea ta.


Pentru dezlegare ai nevoie de 2 lumanari si de un ulei potrivit, cu care le vei unge.


Inainte de a aprinde lumanarile, este foarte important sa faci o baie purificatoare, cu niste ierburi speciale, asa cum este isopul. Poti folosi baia “spirituala” cu 13 ierburi, in care se afla isopul si alte 12 ierburi purificatoare. Multi cei care au incercat acest ritual si au avut succes au  facut baie timp de 13 zile la rand, pentru a inlatura blestemelesi gandurile I negre.Isopul este recomandat pentru purificare si in Talmud sau in Biblie-vezi Psalmul 51


1.Pentru a pregati baia, poti fierbe plantele, sa le strecori si sa folosesti numai apa.


2.Recita apoi Psalmul 51 .


3.Toarna apa purificat deasupra capului.


4.Cand iesi din baie aprinde cele 2 lumanari unse cu ulei special. Stai intre ele.


5.Nu te sterge cu prosopul! Lasa apa sa se scurga si sa se usuce de la sine.


6. Recita Psalmul de dezlegare, Psalmul 37, cel care incepe cu:”Nu te mania pe cei rai si nu te uita cu jind la cei ce fac rau…”


Daca vrei sa faci acest ritual timp de 13 zile poti sa stingi lumanarile .Daca vrei sa faci acest ritual timp de 13 zile, lasa lumanarile sa arda pana la capat.


Daca nu vrei sa folosesti Psalmul 37 , poti rosti dorinta cu propriile tale cuvinte, spunand ca vrei ca blestemul sa se destrame, iar cel care l-a facut sa simta si el macar pentru o perioada ce ai simtit tu.


Dupa ce ai facut baia purificatoare, poti folosi apa pentru a spla podelele si scarile casei. Spala bine toate aceste locuri si, inaionte de a se usca, matura intreaga zona. Cand ai terminat, ia apa ramasa si du-o afara din casa, unde trebuie sa o arunci pe pamant.


Fa toate acestea in fiecare zi, dupa ce te trezesti: baia, rugaciunea, aprinderea lumanarilor albe, si spalrea casei, timp de 13 zile, ceeea ce te elibera de orice blestem.


 


 mai multe solutii gasiti in KITUL TITAN >>>detalii

Alte Solutii din paginile precedente: Ritualul de anihilare al blestemelor


Ritualuri Originale (in Engleza)http://www.escapade.ro/102_ritualuri_rituals.html


Alte simptome pemtru a descoperi daca cineva te ataca psihic. http://www.escapade.ro/86_descantece_facaturi.html


Povestiri Paranormale : http://www.escapade.ro/170_silvia.html


Design & Creation:© escapade.ro 2001-2016