|HOME |Dragoste |Inedit |Talismane |Cabinet |Ritualuri |Cheia Visurilor |Yoga |Credinte |Magic Shop |Contact
TERMENI & CONDITII

Accesul acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor de folosire si implica acceptul dumneavoastra cu privire la acestia, reprezentand o intelegere intre parti. Escapade isi rezerva dreptul de a cere despagubiri sub orice forma legala celor care au incalcat aceste reguli. 
 
Webmasterul in calitate de proprietar al acestui website isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. 
 
Informatiile oferite pe acest website sunt gratuite. Toti utilizatorii Internetului au acces la acestea. 
 
Continutul (imagini, texte, grafica, elemente de grafica web, si alte date prezente pe acest website) nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat fara acordul prealabil, in scris, al Escapade. Acesta este proprietatea Escapade si este aparat de legea drepturilor de autor. Cu aceasta ocazie multumim companiei multinationale Corbis.com.
 
Utilizatorii care doresc sa comande unul din serviciile oferite de acest website trebuie sa introduca date adevarate, exacte si complete despre ei. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra. Escapade va utiliza informatiile introduse in formularul de comanda in interesul propriu si al utilizatorului. Aceste date nu vor fi facute public. Prin comandarea unuia din serviciile oferite prin intermediul acestui website sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie salvate in baza noastra de date. Utilizatorii au dreptul de a-si modifica informatiile introduse la efectuarea comenzii. Dar daca se constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra. 
 
Prin incarcarea, postarea sau transmiterea de informatii prin sau catre website-ul nostru, utilizatorii acorda lui Escapade dreptul de a folosi sau distrubui aceste informatii. Bineinteles in urma unui acord prealabil.
 
Escapade nu isi asuma responsabilitatea pentru posibilele daune rezultate din folosirea informatiilor de pe acest site. De asemenea, Escapade nu garanteaza obtinerea rezutatelor preconizate prin folosirea produselor furnizate de Escapade. 
 
Escapade nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora. Escapade isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator. 
 
Este interzisa reproducerea, duplicarea, copierea, vinderea, revinderea sau sa exploatati unul din serviciile oferite de Escapade. 
 
Prin accesarea acestui website sunteti de acord sa protejati Escapade de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie, datorita sau reiesind din continutul website-ului, sau datorita folosirii serviciilor site-ului, conexiunii la site, violarii Termenilor de folosire sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert. 
 
Escapade nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care: 
a) informatiile nu vor implini toate cerintele dvs.; 
b) website-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp. 
c) calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, nu va satisface toate cerintele. 
 
Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de dumneavoastra de la website-ul Escapade nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in termenii de folosire. 


 


Informatiile de pe Escapade.ro sunt informatii globale cuprinzand obiceiuri , superstitii, rugaciuni , texte sacre, texte stiintifice ce cuprind arii vaste de la psihologie, folozofie pana la  medicina clasica si naturista, exercitii spirituale, de relaxare,  meditatie, rugaciune, autocunoastere. Situl este o culegere de texte ce nu are nicio legatura cu magia neagra, alba sau cu practici dubioase. Serviciile escapade nu includ executarea niciunui ritual la solicitare, pentru absolut nici un cititor.
 
Escapade nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca Escapade a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:  
a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;  
b) acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; 
c) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor website-ului; 
d) orice alta problema legata de serviciile website-ului.


 


Escapade nu isi asuma nici o responsabilitate sau vre-un merit si nu pretinde vre-o recompensa in cazul in care: 
a) folosind informatiile si serviciile de pe site vi s-au indeplinit dorintele.


Design & Creation:© escapade.ro 2001-2016