|HOME |Dragoste |Inedit |Talismane |Cabinet |Ritualuri |Cheia Visurilor |Yoga |Credinte |Magic Shop |Contact
Miraculosul Talisman al lui Jupiter

Acest talisman este atat de puternic, incat va poate apara de toate pericolele lumesti, pe langa binefacerile pe care vi le aduce in plan financiar.


Va ajuta sa deviniti pur si simplu norocos.

Va ajuta sa contracarati actiunile concurentei, dusmanilor sau rauvoitorilor.


Va ajuta sa alungati ghinionul pentru totdeauna.


Va ajuta sa aflati primul noutatile, secretele si sa le si folosoti in scopuri benefice.


Va ajuta sa va gasiti un serviciu mai bun sau altul nou .


Va ajuta sa atrageti in viata Dumneavoastra abundenta si prosperitatea.


Va aduce noroc in tot ce faceti, inclusiv in dragoste , in cariera, in familie, in societate  sau pe plan financiar .


Va dezvaluie daca sunteti victima unui atac energetic negativ si il contracareaza.


Daca va doriti sau aveati o nevoie necesara in a  obtine o casa , un apartament, o masina sau mai multe masini sau orice alt obiect de pret , purtati acest talisman.


Indiferent ce s-a spus despre alte talismane,acesta chiar  isi indeplineste menirea.


 Constructia acestui talisman respecta  zilele recomandate de magicieni, orele geniilor , fazele Lunii si ale lui Mercur ,conjuncturile astrologice, care se intalnesc o singura data pe an,ceea ce il si face atat de special.Un alt secret al acestui talisman este folosirea argintului  de o extrema puritate .


Cu toate aceste secrete si avantaje Talismnaul actioneaza in asa fel  pe anumite canale incat a adus in viata multora adevarate coincidente si evenimente miraculoase care au umplut  sufletul si viata purtatorului de extraordinare multumii si impliniri, toate aceste revarsandu-se si asupra celor dragi sau celor care il  vedeau talismanul, chiar daca il percepeau ca pe o bijuterie. 


Acest talisman , a carui grafica cuprinde  4 cercuri concentrice si alte 4 figuri geometrice  care toate impreuna in forma in care sunt asezate pe talisman  simbolizeaza misterul clipei, plus cele  6 linii paralele ce amintesc despre noroc si despre anihilarea raului face minuni. Talimanul Norocului blocheaza energiile negative trimise de invidie sau de dusmani.


Talismanul  face purtatorul sa devina , mai norocos, mai intuitiv, mai puternic..


 Cei care l-au purtat au confirmat puterea talismanului de a aduce norocul la  jocul de carti, la loterie, la casino, la concrsurile de hipsm, de automobile, in jocurile de societate, in concursurile lansate de mass-media , in competitiile sportive , in compentitiile elctorale sau in alte provocari  pe care viata ni le scoate in cale.


Potrivit celor care I-au testat puterile, talismnaul actioneaza pozitiv asupra gandului purtatorului, deschzandu-I o poatra catre o lume paralela care I ofera diferite detalii sau idei pentru a-si rezolva problema.Acest talisman a fost purtat in secret in Evul Mediu de catre cavaleri pentru a fi invingatori in turnir , in provocari militare sau chiar sentimentale. Talismanul poate actiona  si ca o punte pentru dragoste insa in cazurile cand este nevoie de lupta .


Incarare si uitilizarea Talismanului


Se recomanda a se privi talismanul , tinut in palma dreapta. Chiar daca il purtati la gat nu e necesar sa il dati jos. Trebuie privit intens de cateva ori pe zi, pana simtiti ca va fuge privirea.

Magnetismul Dumneavoastra va fi atat de mare cu ajutorul sau, incat veti aduce impliniri miraculoase si in vietile celor ce va sunt dragi.


Purtati talismanul asupra Dumneavoastra, la gat, in buxunar sau in poseta si lasati-l sa actioneze. Veti vedea in scurt timp cum veti castiga bani fara greutate, cum veti avea noroc in absolut orice intreprindeti. E greu de crezut, dar va veti convinge rapid ca acest talisman are puteri extraordinare


Talismanul lui   din Argint.


Confectionat manual din Argint pur, dupa regulile secrete in orele zi zilele prededestinate pentru a servi si indeplini dorintele posesorului, acest talisman este unul din cele mai puternice talismane . Chiar din primele zile dupa ce l-au primit, multi cititori ne-au scris si ne-au confirmat puterile Talismanului lui Mercur .  (la cerere va putem da adresa respectivilor cititori care au cumparat Talismanul Lui Mercur pentru a va confirma)


Specificatie: Talismanul lui este din Argint pur, cantareste 10 gr si are dimensiunile: grosime 1mm, diametru 25 mm. Este de culoare argintie ,cu ambele fatzete lucioase asemeni unei oglinzi. BONUS Il veti primi cu inelul (anoul) de agatare care este tot din argint pur.


Pret:388RON          Formular de comanda


Trebuie sa va avertizam totusi: Marte fiind o planeta a razboiului si a contrabalansului, atunci  cand veti incepe sa castigati nemasurat de multi bani, sau cand dorintele Dumneavoastra se vor indeplini e indicat  sa oferiti o parte din castig si altora  sau pur si simplu sa oferiti ajutor.


Ajutati, ca la randul Dumneavoastra sa fiti ajutati.


Formular de comanda


 388RON


Daca doriti sa il faceti cadou precizati culoare cutiutei de ambalaj: galben, roz, albastru-marin,verde, mov. Din Aur se face decat pe comanda ,durand cca 3 saptamani.


 


Design & Creation:© escapade.ro 2001-2016